HomeMogelijkhedenTarievenSponsoringParticipatieSponsorenContactLinksVideo

Algemeen:

Home

Wij vinden het plezierig als De Groesbeek Express gezien wordt als de trein voor iedereen. Wij zijn er dan ook trots op dat veel particulieren en ondernemers bijdragen aan De Groesbeek Express. Ook U kunt participeren in de Groesbeek Express. Dit gaat als volgt in z'n werk.

U bent particulier:
U koopt één of meer obligaties van € 500 per stuk. De looptijd hiervan bedraagt TIEN jaar. U ontvangt een jaarlijkse rente van 3%.
Elk jaar wordt er 1 obligatie uitgeloot en afgelost. Jaarlijks wordt de rente aan alle obligatiehouders uitbetaald.
Wanneer u vóór het einde van de looptijd uw obligatie wilt inlossen, ontvangt u hiervoor 75% van de uitgiftekoers.

Los van de 3% rendement, krijgt u 1x per jaar 10% korting op De Groesbeek Express, wanneer u hiervan gebruik wilt maken voor uzelf (bv. familiefeestje). U kunt deze korting ook opsparen (bv. na 5 jaar = 50% korting). Deze korting geldt voor een dagdeel, of een hele dag.

U bent ondernemer:
U koopt pakketjes van 5 of meer obligaties van € 500 per stuk. Het zijn dus pakketjes van € 2500. De looptijd hiervan bedraagt TIEN jaar. U ontvangt een jaarlijkse rente van 3%.
Elk drie jaar wordt er 1 pakket obligaties uitgeloot en afgelost. Jaarlijks wordt de rente aan alle obligatiehouders uitbetaald.
Wanneer u vóór het einde van de looptijd uw obligatie wilt inlossen, ontvangt u hiervoor 75% van de uitgiftekoers.

Los van de 3% rendement, krijgt u 1x per jaar 50% korting op De Groesbeek Express. Deze korting geldt voor een dagdeel, of een hele dag. Indien u in een jaar reeds gebruik hebt gemaakt van de korting en in de volgende jaren geen gebruik van wilt maken, is het mogelijk deze korting door te geven aan een bevriende relatie (relatiegeschenk).
Ook is deze korting te verwerken in een arrangement.De directie behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, participatie te weigeren of te maximeren.


Groesbeek Express 2015